Predhrejte rúru na 180℃. Ryžu uvarte podľa návodu na obale a fazuľu jemne zohrejte.
Ingrediencie
Piatočné burrito so senzačným vegánskym mletým mäsom
Lahodné, čerstvé a domáce burritos? Presne to sme pre vás pripravili! Pripravte si vegánske burrito spolu s naším mletým mäsom Garden Gourmet. Skvelé na piatkové večery s vašou milovanou osobou alebo priateľmi!
Príprava
Cesnak ošúpte a nakrájajte nadrobno. Bylinky nahrubo nastrúhajte, papriku jalapeño nakrájajte na plátky a šalát na tenké pásiky.
Na troche oleja 1 minútu restujte cesnak, kým nezmäkne, pridajte paradajkový pretlak a chvíľu povarte. Potom pridajte uvarenú ryžu a smažte niekoľko minút, kým sa ryža úplne nevyfarbí.
Opečte Garden Gourmet Sensational Mince na panvici a pridajte zmes mexického korenia.
Tortilly zohrejte v rúre (alebo na rozpálenej panvici), potrite kyslou smotanou, ale 3 cm okraje tortilly nechajte odkryté. Na tortillu (cez stred) rozotrite 7 cm široký "pás" guacamole s vrstvou Pico de Gallo.
Na vrch rozložte šalát, vrstvu ryže, fazuľu a hrubšiu vrstvu mletého mäsa. Po stranách nechajte 3 cm bez náplne. Nakoniec posypte nahrubo nasekaným koriandrom a nakrájanými papričkami jalapeño.
Strany tortilly preložte cez náplň a tortillu zrolujte. Zabalte ich do papiera a burrito rozrežte na polovicu. Podávajte so zvyšným guacamole a pico de gallo. Užite si svoje špeciálne falošné burrito!
