Párok v rožku s červenou kapustou

Zimný veggie hot-dog

2 porciách
50 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational klobása
¼ červenej kapusty
250 ml bieleho octu
250 ml vody
1 polievková lyžica hnedého cukru
1 polievková lyžica soli
2 žemle na hotdog
2 biele cibule
3 lyžice sušenej alebo opraženej cibule
25 g petržlenovej vňate
1 polievková lyžica horčice
1 polievková lyžica kečupu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Červenú kapustu nakrájame na prúžky a dáme do misky. Do rovnakej misky pridáme ocot, vodu, hnedý cukor a soľ. Premiešame a necháme marinovať aspoň cez noc.

Na panvici rozpustíme trochu masla a na strednom ohni 30 minút smažíme cibuľu. Cibuľa je hotová, až keď je zlatohnedá a sladká.

Klobásky pripravíme podľa návodu na obale.

Každú žemľu pozdĺžne rozrežeme a vložíme klobásku. Na klobásku navrstvíme nakladanú červenú kapustu, sušenú cibuľu a trochu petržlenu. Na vrch dáme kečup alebo horčicu podľa chuti a podávame.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
501 kilokalórií
proteín
23.8 gramov
sacharidy
73.5 gramov
tuky
12.2 gramov