"Chilli-tarián" hotdog

2 servings Serving
20 MIN Trvanie
jednoduchý Náročnosť

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational klobása
2 žemle na hotdog
1 malá hlávka zeleného šalátu
2 lyžice domácej salsy (pozri tip šéfkuchára)
2 lyžice quacamole
1 zelená a červená paprička jalapeño
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Žemle nakrájame pozdĺžne a ogrilujeme ich z oboch strán.

Klobásy pripravíme podľa pokynov na obale.

Pripravené hotdogové žemle naplníme guacamole a prikryjeme niekoľkými listami šalátu.

Na šalát položíme upečené klobásy potrieme ich lyžicou salsy. Jalapeño papričky nakrájame na kolieska a vložíme do žemle.

Hotdogy dozdobíme koriandrom a podávame.

Podávame s mexickými prílohami, ako sú nachos chipsy, strúhaný syr, koriander, extra guacamole a limeta.
Tip šéfkuchára! Na domácu salsu budeme potrebovať: 2 paradajky, 100 g ananásu, ½ malé červené cibule, 1 polievkovú lyžicu nakladanej kukurice, 1 malý zväzok koriandru, ½ jalapeňo papričky (bez semien), soľ, limetkovú šťavu. Nakrájame paradajky (bez semien), ananás a cibuľu, koriander a jalapeňo na malé kúsky. Zmiešame všetky prísady dohromady a dochutíme soľou a limetkovou šťavou.

Nutritional Information
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
387.4 Kilocalories
sacharidy
34.26 Grams
proteín
15.48 Grams
tuky
18.07 Grams
The recipe is made with