Dusená zmes s veggie klobáskou

2 servings Serving
40 MIN Trvanie
prechodný Náročnosť

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational klobása
1 cibuľa
1 strúčik cesnaku
100 g mrkvy
150 g feniklu
150 g červenej papriky
olivový olej
2 lyžičky sušenej šalvie
2 lyžičky semien feniklu
1 plechovka bielej fazule (250 g)
štipka soli
štipka čierneho korenia
1 plechovka krájaných paradajok
1 hrsť čerstvého špenátu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Nakrájame cibuľu a cesnak nadrobno. Mrkvu, fenikel a papriku nakrájame na kocky. Konzervovanú fazuľa prepláchneme a necháme odkvapkať. Semená feniklu rozdrvíme, aby sa uvoľnila vôňa.

V hlbokej panvici osmažíme cibuľu, cesnak, šalviu a polovicu semien feniklu do sklovita. Pridáme mrkvu, fenikel a papriku. Krátko všetko spolu osmažíme a pridáme paradajky.

Zeleninu necháme dusiť asi 10 minút na miernom ohni. Dochutíme soľou a korením. Klobásky osmažíme na troške oleja na panvici podľa pokynov na obale.

Hotové klobásky nakrájame, každú na 4 kúsky a vložíme, spolu s čerstvým špenátom, do zeleninovej zmesi. Posypeme zvyšnými semienkami feniklu a jedlo je pripravené na podávanie! Extra Tip! Bielu fazuľu môžeme nahradiť aj cícerom alebo šošovicou.

Nutritional Information
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
478.44 Kilocalories
sacharidy
72.23 Grams
proteín
27.39 Grams
tuky
11.38 Grams
The recipe is made with