Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Záhradný labužník Senzačný marinované kúsky mexického štýlu

Mexicke Tostady

Serving 2 porciách
Trvanie 20 MIN
Náročnosť prechodný

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky Mexiko
1 plechovka fazúľ (250 g)
1 sladký zemiak (150 g)
2 veľké varené červené repy (200 g)
1 červená cibuľa
1 limetka
100 g baby špenátu
4 až 6 malých kukuričných tortíl
2 zrelé avokáda na guacamole (viď. Tip šéfkuchára)
1 polievková lyžica zmesy bylín (tymián, chilli, rozmarín, cesnakový prášok)
olivový olej
2 lyžičky creme fraiche alebo kyslej smotany (na guacamole)
1 malá paradajka (na guacamole)
1 strúčik cesnaku (na guacamole)
kolieska červenej nakladanej cibule
1 jalapeňo paprička
pár lístkov čerstvého koriandra
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Mexicke Tostady

Vyskúšajte tieto chrumkavé a lahodné Tostady s repou a sladkými zemiakmi, doplnené o Garden Gourmet marinované kúsky s mexickou príchuťou !

Príprava

1. PREDHREJTE RÚRU A PRIPRAVTE ZELENINU

Rúru predhrejeme na 200 ° C. Sladké zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Fazuľu scedíme a repu nakrájame tiež na kocky. Červenú cibuľu nakrájame na kolieska a pokvapkáme šťavou z polovice limetky.

2. OSMAŽTE SLADKÝCH ZEMIAKOV, ČERVENEJ REPY A FAZULE

Sladké zemiaky osmažíme cca 10 minút na panvici s trochou oleja. Kúsky repy opláchneme a krátko ich opečieme spolu so sladkým zemiakom. Pridáme fazuľu a zmes korenia a necháme prehriať.

3. OSMAŽTE MEXICKÉ KÚSKY A ZOHREJTE TORTILLY

Garden Gourmet marinované mexickej kúsky osmažíme na panvici podľa pokynov na obale. Tortilly prikryjeme alobalom a ohrejeme v rúre.

4. ZOSTAVTE SI TOSTADAS A VYCHUTNAJTE SI ICH!

Každú tortilu potrieme asi lyžicou guacamole, na ktoré položíme lístky špenátu. Pečené sladké zemiaky s repou a fazuľou rozdelíme na špenát a na vrch dáme marinované mexické kúsky. Ozdobíme nakrájanou jalapeňo papričkou, nakladanou červenou cibuľou a lístkami koriandra.

Tip šéfkuchára! Na prípravu guacamole roztlačíme 2 zrelé avokáda, ktorá zmiešame spolu s jednou lyžicou crème fraîche, s 1 kusom najemno nakrájanej rajčiny (iba dužinu bez semien) a s 1 jemne nasekaným strúčikom cesnaku. Dochutíme soľou, korením, limetkovou šťavou a nahrubo nasekaným čerstvým koriandrom.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
120.7 gramov
energie
729.6 kilokalórií
tuky
10 gramov
proteín
42.6 gramov