2 porciách
15 MIN
prechodný

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky Mexiko
150 g ryže (nevarená)
½ červenej a ½ žltej papriky
1 avokádo
1 hlávka rímskeho šalátu
1 limetka
2 paradajky
1 malá červená cibuľa
1 čerstvá jalapeňo paprička
140 g kukurice v plechovke
200 g fazule v plechovke
pár vetvičiek koriandru
údený paprikový prášok
soľ a korenie
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Burrito bowl

Vyskúšajte túto vegánsku misku burrito inšpirovanú mexickou kuchyňou s mexickými Garden Gourmet marinovanými kúskami.

Príprava

1. 1

Ryžu uvaríme, scedíme a necháme ju trochu vychladnúť. Odtrhneme listy šalátu a vložíme ich do studenej vody. Avokádo rozpolíme, zbavíme jadra a kôry a nakrájame na tenké plátky, ktoré pokvapkáme limetkovou šťavou.

2. 2

Paradajky nakrájame na mesiačiky, fazuľu a kukuricu scedíme, cibuľu olúpeme a nakrájame na veľmi tenké kolieska.

3. 3

Papriku nakrájame na prúžky a krátko osmažíme na panvici s trochou oleja. Dochutíme soľou a korením.

4. 4

Garden Gourmet marinované kúsky mexiko osmažíme na oleji podľa pokynov na obale.

5. 5

Listy šalátu rozdelíme do misiek a naukladáme na ne ryžu. Potom po obvode každej misky rozdelíme všetku pripravenú zeleninu. Na vrch poukladáme opečené mexickej kúsky a posypeme štipkou mletej papriky. Misku ozdobíme čerstvým koriandrom, nakrájanou jalapeňo papričkou a mesiačikom limetky.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
121.4 gramov
energie
778.6 kilokalórií
tuky
16.2 gramov
proteín
43.3 gramov