Zemiaky olúpeme, rozpolíme na rovnaké kúsky a varíme v dostatočnom množstve osolenej vody asi 20 minút.
Ingrediencie
Fašírky so zemiakovo-pórovým krémom a horčicovou omáčkou
Hľadáte tip na dokonale krémový a rastlinný recept? Naše zlatavé Garden Gourmet Vegánske Fašírky dokonale zladené s nadýchanou zemiakovou kašou doplnenou pórom a horčicovou omáčkou vás ohromia a dodajú vám hrejivý pocit domova. Vyskúšajte tento recept ešte dnes!
Príprava
Pór raz pozdĺžne rozkrojíme a nakrájame na 0,5 cm plátky. Potom nakrájaný pór umyjeme, scedíme a vyprážame na panvici pri vysokej teplote niekoľko minút do chrumkava. Dochutíme soľou a korením. Cibuľu ošúpeme, nakrájame na polkolieska a na troche oleja do zlatista orestujeme.
Vegánsku smotanu s kockou vývaru a 50 ml vody priveďte do varu. Pridajte horčicu a sójovú omáčku. Podľa požadovanej hustoty pridajte viac vody alebo nechajte zredukovať. Pozrite sa na tipy pre všetky ingrediencie potrebné na prípravu omáčky.
Mlieko privedieme do varu. Zemiaky sceďte a na hrubo nastrúhajte. Po troškách k zemiakom pridávajte horúce mlieko a vytvorte hladký krém. Nakoniec vmiešame horčicu a pór a podľa potreby dosolíme a okoreníme.
Garden Gourmet Vegánske fašírky pripravte podľa návodu na obale. Zemiakovo-pórkový krém podávame s červenou cibuľou, fašírkami a horčičnou omáčkou. Na záver posypeme nahrubo nasekanou petržlenovou vňaťou.