Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Filety v mexickém štýlu Fajitas

Filety v mexickém štýlu Fajitas

Serving 4 porciách
Trvanie 25 MIN
Náročnosť prechodný

Ingrediencie

1 červená paprika
1 žltá paprika
1 malé avokádo
200 g kukurice z konzervy
200 g listov ľadového šalátu
1 cibuľa
100 g čerstvej paradajkovej salsy
25 g listov koriandra
2 lyžice limetkovej šťavy
1 lyžica olivového oleja
čerstvo mleté čierne korenie
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Filety v mexickém štýlu Fajitas

Príprava

1. PREDEHREJTE RÚRU

Rúru predhrejeme na 180 ° C (160 ° C pre ventilátorové rúry). Rozložime tortily na plech vyložený papierom na pečenie a zohrejeme v rúre 5-8 minút.

2. OPÁKAJTE PAPRIKU A CIBULU

Na veľkej nepriľnavej panvici rozohrejeme olej. Nakrájané papriky a cibuľu opekáme, kým nezačnú karamelizovať, odložíme na tanier.

3. VEGGIE REZANČEKY POVARTE A SMÍCHAJTE SO ZELENINOU

Garden Gourmet veggie rezančeky pridáme na panvicu a povarime ich, až kým sa nestanú svetlo zlatými. Zkaramelizovanú zeleninu vráťíme na panvicu, pridáme sol a čierne korenie. Varíme ďalšiu minútu.

4. KUKURIČNÁ SALSA

Pripravíme rýchlu kukuričnú salsu - zmiešame kukuricu s cibuľou nakrájanou na kocky, avokádom a limetkovou šťavou. Posypeme lístkami koriandra. Dochutíme čiernym korením.

5. DAJTE DO MISEK A DOBRÚ CHUŤ!

Všetko položíme do misiek alebo tanierov na stôl a nech si každý pomôže!

chef_cooking

Kulinárske tipy

Tip!
Podávajte s paradajkovou salsou.
Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
19.6 gramov
energie
167.9 kilokalórií
tuky
9.6 gramov
proteín
3.7 gramov