Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Picnic vuna spring rolls

Jarné závitky s Garden Gourmet Vôniakom

Serving 8
Trvanie 15 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Vegánsky tuniak 175 g
8 listov ryžového papiera
80 g červenej kapusty
40 g rímskeho šalátu
15 gramov cibuľovej vňate
40 g paradajkového chutney
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Jarné závitky s Garden Gourmet Vôniakom

Hľadáte jednoduché, ale netradičné jedlo na piknik? Toto je vaša šanca! Vyskúšajte tieto čerstvé jarné závitky s Garden Gourmet vegánskym tuniakom.

Príprava

1. Nakrájajte si zeleninu

Uhorku umyte a nakrájajte na tenké rezančeky. Červenú kapustu pokrájajte na rezančeky podobné dĺžky ako máte uhorku a vňať cibule nakrájajte na drobno.

2. Zmiešajte Vôniak s paradajkovým chutney

Garden Gourmet Vuniaka zmiešajte s paradajkovým chutney.

3. Pripravte ryžový papier

Ryžový papier namáčajte v studenej vode po dobu 10-15 sekúnd (podľa návodu na obale) a položte na tanier. Vždy namočte iba jeden papier na závitok, nenamáčajte si papier dopredu, aby neoschol.

4. Vytvorte si svoje závitky!

Doprostred papiera položte hlávkový šalát, cibuľku, uhorku, porciu ochuteného vôňa a červenej kapusty. Navlhčite si prsty vodou, prehnite strany smerom k stredu a zrolujte. Postupne si pripravte všetky závitky a môžete vyraziť na piknik! Kulinársky tip: Do závitkov pridajte čerstvé lístky koriandra alebo mäty a podávajte s omáčkou z arašidového masla zmiešaného so sójovou omáčkou.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
40.9 gramov
energie
253.1 kilokalórií
tuky
6.5 gramov
proteín
7.9 gramov