Rúru predhrejeme na 180 ° C. Burgre umiestnime na plech a dáme piecť do rúry na 8 minút.
Ingrediencie
Originálny cheeseburger
Príprava
Po ôsmich minútach vyberieme burgry z rúry a na každý z nich položíme plátok syra. Použite syr, ktorý vám najviac chutí. Okrem modrého syru to môže byť napríklad cheddar, ktorý sa do burgrov extrémne hodí. Burgry so syrom potom vložíme naspäť do rúry a pečieme ďalšie 3–4 minúty. V posledných dvoch minútach pečenia položíme na plech aj žemle, ktoré v rúre nahrejeme.
V panvici rozpálime olej a dozlatista na ňom osmažíme cibuľu.
Kukuricu napichneme na drievka a varíme v hrnci s vriacou vodou asi 5–8 minút. Vodu môžete osoliť. Ak tak neurobíte, nezabudnite kukuricu dobre osoliť pred servírovaním.
Rozpálime panvicu, potrieme ju trochou oleja a varenú kukuricu za pravidelného otáčania opečieme.
Žemle rozkrojíme na polovice. Na jednu položíme šalát, paradajky, Garden Gourmet Veggie burger so syrom, naň pridáme skaramelizovanú cibuľku a priklopíme druhou polovicou žemle. Podávame s opečenou kukuricou. Môžete si pripraviť a vyskúšať aj takzvaný „naked“ variant, kedy vynecháte pečivo a burger vyskladáte na lôžko z listového šalátu.
Extra tip!
Skúste do tohto receptu pridať nakrájané kyslé uhorky, alebo vyskúšajte najemno nakrájané plátky cukety či baklažánu.
