Klasický cheeseburger s opečenou kukuřicí

Originálny cheeseburger

2 porciách
40 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational Burger
2 plátky (modrého) syra
1 malá cibuľa
1 veľká paradajka
2 kukuričné klasy
2 ks žemľe
50 g ľadového šalátu
1 lyžica olivového oleja
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Originálny cheeseburger

Príprava

1. Krok číslo 1

Rúru predhrejeme na 180 ° C. Burgre umiestnime na plech a dáme piecť do rúry na 8 minút.

2. Krok číslo 2

Po ôsmich minútach vyberieme burgry z rúry a na každý z nich položíme plátok syra. Burgry so syrom potom vložíme späť do rúry a pečieme ďalšie 3-4 minúty. V posledných dvoch minútach pečenia položíme na plech aj žemle, ktoré v rúre nahrejeme.

3. Krok číslo 3

V panvici rozpálime olej a dozlatista na ňom osmažíme cibuľu.

4. Krok číslo 4

Kukuricu napichneme na drievka a varíme v hrnci s vriacou vodou asi 5-8 minút.

5. Krok číslo 5

Rozpálime panvicu, potrieme ju trochou oleja a varenú kukuricu za pravidelného otáčania opečieme.

6. Krok číslo 6

Žemle rozkrojíme napolovice. Na jednu položíme šalát, paradajky, Garden Gourmet Veggie burger so syrom, naň pridáme skaramelizované cibuľku a priklopíme druhou polovicou žemle. Podávame s opečenou kukuricou.

chef_cooking

Kulinárske tipy

Extra tip!
Skúste do tohto receptu pridať nakrájané kyslé uhorky, alebo vyskúšajte plátky cukety či baklažánu.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
38 gramov
energie
534.4 kilokalórií
tuky
29.7 gramov
proteín
26.6 gramov