Klasický cheeseburger s opečenou kukuřicí

Originálny cheeseburger

2 porciách
40 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational Burger
2 plátky (modrého) syra
1 malá cibuľa
1 veľká paradajka
2 kukuričné klasy
2 ks žemľe
50 g ľadového šalátu
1 lyžica olivového oleja
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Rúru predhrejeme na 180 ° C. Burgre umiestnime na plech a dáme piecť do rúry na 8 minút.

Po ôsmich minútach vyberieme burgry z rúry a na každý z nich položíme plátok syra. Burgry so syrom potom vložíme späť do rúry a pečieme ďalšie 3-4 minúty. V posledných dvoch minútach pečenia položíme na plech aj žemle, ktoré v rúre nahrejeme.

V panvici rozpálime olej a dozlatista na ňom osmažíme cibuľu.

Kukuricu napichneme na drievka a varíme v hrnci s vriacou vodou asi 5-8 minút.

Rozpálime panvicu, potrieme ju trochou oleja a varenú kukuricu za pravidelného otáčania opečieme.

Žemle rozkrojíme napolovice. Na jednu položíme šalát, paradajky, Garden Gourmet Veggie burger so syrom, naň pridáme skaramelizované cibuľku a priklopíme druhou polovicou žemle. Podávame s opečenou kukuricou.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
534.4 kilokalórií
proteín
26.6 gramov
sacharidy
38 gramov
tuky
29.7 gramov
The recipe is made with