Senzačný Portobello pikantné "caprese" hamburgery

Portobello Caprese burgery

4 porciách
25 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

2 balenia Garden Gourmet Sensational Burger
8 húb Portobello
2 paradajky
1 sáčok rukoly
1 mozzarella
4 lyžičky pikantného červeného pesta
niekoľko lístkov bazalky
soľ a korenie
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Portobello Caprese burgery

Ak hľadáte low-carb recept na grilovačku, toto je vaša šanca! Vyskúšajte vegánsku verziu burger v žemli z huby Portobello.

Príprava

1.

Vytvoríme červené pesto (pozri tip) v kuchynskom robote alebo ho kúpime už hotové. Jednu papriku nakrájame na tenké plátky. Na plátky nakrájame tiež paradajky a mozzarellu. Odrežeme stonky z Portobello húb.

2.

Garden Gourmet Sensational burgery opečieme na grile podľa pokynov na obale. Keď sú hotové odstavíme je okraj grilu (napríklad na kúsok hliníkovej fólie), aby sme ich udržali v teple.

3.

Portobello huby opečieme na grile z oboch strán a okoreníme soľou a korením.

4.

4 kúsky, ktoré nám poslúži ako základňa pre burgery, umiestnime na tanier. Na každý kúsok rozložíme rukolu, Garden Gourmet Sensational burger, plátok mozzarely a paradajky.

5.

Na vrch dáme pikantné červené pesto, lístky bazalky a okoreníme červeným korením. Všetky pripravené burgery prikryjeme ďalšími 4-mi Portobello hubami. Môžeme podávať!

6.

TIP! Domáce pikantné červené pesto Budeme potrebovať: 150g sušených paradajok, 100g pečených alebo grilovaných papriky, 4 červené čili papričky (bez semienok), 1 lyžica píniových orieškov, 2 strúčiky cesnaku, 25g parmezánu alebo vegánského strúhaného syra, extra panenský olivový olej. Všetky ingrediencie zmixujeme v kuchynskom robote do hladkej konzistencie. Pri mixovaní prilievame postupne olivový olej a v prípade potreby dochutíme soľou.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
14.8 gramov
energie
335.2 kilokalórií
tuky
20 gramov
proteín
21.7 gramov