Mexická tortilla s veggie rezančekmi

4 servings Serving
15 MIN Trvanie
jednoduchý Náročnosť

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky
125 g červených fazúľ
125 g kukurice
1 avokádo
2 ks červenej papriky
2 paradajky
4 mrkvové tortilly (alebo inej zeleninovej tortilly)
100 ml kyslej smotany
1 lyžica cajunského korenia
1 polievková čerstvého koriandra
3 lyžice slnečnicového oleja
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Garden Gourmet Veggie rezančeky namarinujeme v zmesi kajenského korenia a oleja.

Rozohrejeme panvicu a rezančeky opražíme podľa inštrukcií uvedených na obale.

Fazuľe a kukuricu zlejeme. Zeleninu umyjeme, nakrájame na malé kocky a zmiešame s kukuricou.

Tortilly ohrejeme podľa inštrukcií uvedených na obale.

Fazuľe pridáme k opečeným Veggie rezančekom a krátko ich prehrejeme.

The recipe is made with