Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4 kroky pro dokonale mexicke jedla v pohodlí domova

What's new

1. Hudba

Skôr ako sa pustíte do prípravy jedla, si navoďte atmosféru. Nie je nič ľahšie, ako do vyhľadávania na vašej obľúbenej streamovacej službe alebo YouTube napísať Mexican fiesta alebo Mexican party. Hneď, ako si začnete spievať La Bambu, môžete otvoriť chladničku. Netvárte sa, že to s vami nič nerobí, vieme, že si ju pospevujete už teraz.

 

2. Ďalší kúsok Mexika

Ďalším kúskom nášho kuchynského výletu do južnej Ameriky sú mexické kúsky. Tradičná mexická večera práve dostáva moderný twist. Garden Gourmet Mexické kúsky sú neuveriteľne šťavnaté, vegánske a sú marinované v špeciálnej zmesi korenia. Tipujete správne, dnes varíme bez mäsa, ale môžeme vás uistiť, že ani rodený Mexičan by nemal pochýb o tom, že si vychutnáva kuracie mäso.

3. Varíme

V úvode sme vám sľúbili, že v kuchyni nestrávite celý večer, tak poďme na to. Potrebujete panvicu, trochu oleja, ktorý nechajte primerane rozpáliť. Pridajte hlasitosť na svojom mexickom playliste, lebo to bude trochu prskať. Šup na panvicu s Garden Gourmet Mexickými kúskami a smažte ich 4 – 7 minút na strednej teplote. To by mohli byť tak dve pesničky, počas ktorých bude Mexiko vo vašej kuchyni nielen počuť, ale už aj rozvoniavať.

 

4. Burrito, tacos alebo tostada?

Mexické kúsky od Garden Gourmet obsahujú pomerne dosť proteínov, takže bez obáv, že vás dnešná večera nezasýti, môžete pokojne začať s prípravou prílohy. Výber je len na vás.

Tip: Ak cítite extrémny hlad alebo ste práve vo fáze naberania svalovej hmoty na surfovanie v mexickom letovisku Puerto Vallarta, nič vám nebráni doplniť si menu sýtymi mexickými fazuľkami.

V rámci znižovania uhlíkovej stopy sme dnes neleteli do Mexika, ale pokiaľ ide o prílohu, pokojne uleťte. Máte doma ryžu? Super! Tortily, tacos alebo chrumkavé tostadas? Ešte lepšie. Organický zeleninový šalát? Paráda! Servírujte podľa svojho gusta.

My sme Mexické kúsky okorenili tak akurát pre európske jazýčky, ale ak vám nechýba odvaha, pokojne si k nim nakrájajte aj pálivé papričky jalapeños alebo ich pokvapkajte tabascom. Ak chcete svoju večeru zmeniť na adrenalínový zážitok, zaobstarajte si papričky habaneros, ktoré sú jedny z najpikantnejších na svete.

Dobrú chuť, compañeros!

To je všetko. Veríme, že sa vám mexická večera podarila. Nezabudnite s nami zdieľať svoje mexické recepty a veggie gurmánske umenie na sociálnych sieťach s hashtagom #gardengourmet.

Vyskúšajte všetky dobroty, ktoré zmiznú bez stopy