Predhrejte rúru na 200 °C.
Ingrediencie
2 stredné batáty
150 g hlávkového šalátu
3 paradajky
1 uhorka
1 červená chilli paprička (jemne nakrájaná)
1 strúčik cesnaku
3 lyžice (40 g) pražených arašidov
4 lyžice octu
5 lyžíc olivového oleja
Vegánské nugetky 2 balenia
Príprava
1. KROK
2. KROK
Batáty posypte čiernym korením, soľou a 2 lyžicami olivového oleja. Vložte do rúry a opekajte asi 25 minút, kým nie sú mäkké.
3. KROK
Hlávkový šalát rozdeľte na 2 taniere, paradajky nakrájajte na kúsky a uhorku na podlhovasté plátky.
4. KROK
Na hlávkový šalát rozdeľte nakrájanú uhorku, paradajku a upečené batáty.
5. KROK
Zmiešajte 2 lyžice oleja s octom, chilli a cesnakom. Dochuťte soľou a korením.
6. KROK
Na zvyšku oleja orestujte Garden Gourmet Veggie nuggetky a nahrubo nasekajte arašidy. Oboje dajte navrch pripraveného šalátu a pokvapkajte dresingom.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
685.7 kilokalórií
proteín
21.5 gramov
sacharidy
76.2 gramov
tuky
33.2 gramov