Najskôr začnite s prípravou zeleniny. Paradajky a kyslé uhorky nakrájajte na plátky a odložte bokom. Cibuľu nasekajte na hrubšie pásiky a na troške olivového oleja ju krátko ogrilujte na panvici. Hotovú cibuľku pridajte k prípravenej zelenine.
Ingrediencie
Klasický "Vege-tarián" Burger
Príprava
Pokračujte prípravou žemlí. Hamburgerové žemle rozkrojte po celej dĺžke a opečte dozlatista, kým sa na vnútorné strany neotlačia značky grilu. Žemľa sa vďaka tomu spevní a pri zahryznutí bude pekne chrumkať. Pokiaľ práve nemáte k dispozícii gril, pečivo môžete opiecť aj na suchej panvici alebo v rúre.
A teraz to najdôležitejšie! Senzačné burgre Garden Gourmet môžete pripraviť hneď tromi spôsobmi. Na panvici ich smažte 8-10 minút na slabej vrstve oleja pri miernej teplote, v polovici obráťte. Burgre možno aj opiecť v rúre predhriatej na 200 ° C, opäť v polovici nezabudnite placky otočiť. Na grile pri strednom ohni príprava trvá 12 minút, tu obracajte každé 4 minúty.
Medzitým si dokončite prípravu žemlí. Spodný diel zľahka potrite majonézou, zakryte hlávkovým šalátom, naň položte už hotové burgre. Na teplú placku položte paradajky, grilovanú červenú cibuľu a plátky kyslej uhorky. Podľa chuti pokvapkajte kečupom a priklopte vrchným dielom žemle. Voilà, vegánske burgre sú na svete!
