Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Bramboračka jako od babičky

Klasický "Vege-tarián" Burger

Serving 2 porciách
Trvanie 15 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veganský burger
1 veľká paradajka
1 malá červená cibuľa
1 polievková lyžica olivového oleja
2 ks kyslých uhoriek
2 sezamové žemle na hamburger
1 menšia hlávka šalátu
vegánska majonéza a kečup
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Klasický "Vege-tarián" Burger

Kto by nemiloval burgre! Na túto pôvodne americkú pochúťku jednoducho raz za čas dostane chuť každý a vďaka senzačným burgrom od Garden Gourmet si ju môžu dopriať aj všetci vegetariáni a vegáni. Najlepšie chutia pri západe slnka na letnej grilovačke, pripraviť si ich ale môžete kedykoľvek počas roka. Ideme na to?

Príprava

1. KROK

Najskôr začnite s prípravou zeleniny. Paradajky a kyslé uhorky nakrájajte na plátky a odložte bokom. Cibuľu nasekajte na hrubšie pásiky a na troške olivového oleja ju krátko ogrilujte na panvici. Hotovú cibuľku pridajte k prípravenej zelenine.

2. KROK

Pokračujte prípravou žemlí. Hamburgerové žemle rozkrojte po celej dĺžke a opečte dozlatista, kým sa na vnútorné strany neotlačia značky grilu. Žemľa sa vďaka tomu spevní a pri zahryznutí bude pekne chrumkať. Pokiaľ práve nemáte k dispozícii gril, pečivo môžete opiecť aj na suchej panvici alebo v rúre.

3. KROK

A teraz to najdôležitejšie! Senzačné burgre Garden Gourmet môžete pripraviť hneď tromi spôsobmi. Na panvici ich smažte 8-10 minút na slabej vrstve oleja pri miernej teplote, v polovici obráťte. Burgre možno aj opiecť v rúre predhriatej na 200 ° C, opäť v polovici nezabudnite placky otočiť. Alebo aj na grile pri strednom ohni počas 12 minút. Burgery tu obracajte každé 4 minúty.

4. KROK

Medzitým si dokončite prípravu žemlí. Spodný diel zľahka potrite majonézou, zakryte hlávkovým šalátom, naň položte už hotové burgre. Na teplú placku položte paradajky, grilovanú červenú cibuľu a plátky kyslej uhorky. Podľa chuti pokvapkajte kečupom a priklopte vrchným dielom žemle. Voilà, vegánske burgre sú na svete! Prajeme Vám dobrú chuť!

chef_cooking

Kulinárske tipy

Extra Tip'
Podávame s kečupom, majonézou, coleslaw šalátom a hranolkami zo sladkých zemiakov.
Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
54.2 gramov
energie
448 kilokalórií
tuky
15.4 gramov
proteín
22.5 gramov