Predhrejte rúru na 200 ℃. Zemiaky umyte a nakrájajte na mesiačiky. V miske ich premiešajte s olejom, soľou a korením. Rozložte ich na plech a pečte asi 20 minút dozlatista.
Ingrediencie
180 gramov Vegetariánsky špenátovo-syrový REZEŇ 180g
200 g cherry paradajok
75 g miešaného šalátu (hlávkový šalát a jahňací šalát)
2 stonky zeleru
500 g voskových zemiakov (alebo 450 g hotových zemiakov na pečenie)
2 lyžice extra panenského olivového oleja a oleja na vyprážanie
1 citrón alebo citrónová šťava pripravená na použitie
Ľahká večera so špenátovo syrovým rezňom a zelerovým šalátom
Vychutnajte si ľahkú a chutnú večeru s vegeteriánskym špenátovo-syrovým rezňom Garden Gourmet a osviežujúcim zelerovým šalátom. Perfektná kombinácia pre lahodné a odľahčujúce jedlo!
Príprava
1. Pečte zemiaky
2. Pripravte si zeleninu
Nakrájajte stopkový zeler a paradajky a zmiešajte ich s miešaným šalátom. Pokvapkajte olivovým olejom a citrónovou šťavou, dochuťte soľou a korením.
3. Pripravte špenátovo-syrový rezeň a podávajte!
Špenátovo-syrový rezeň pripravte do chrumkava podľa návodu na obale. Podávajte s miešaným šalátom a opečenými zemiakmi.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
54.8 gramov
energie
414.2 kilokalórií
tuky
14.9 gramov
proteín
16.7 gramov