Seznačně ružový Burger

2 servings Serving
35 MIN Trvanie
prechodný Náročnosť

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Sensational Burger
1 červená cibuľa
6 reďkoviek
1 limetka
hrsť šalátu rukola
hrsť repných listov alebo akýkoľvek iný zelený šalát
½ cibule feniklu s vňaťou
½ jablka
3 lyžice majonézy
2 "ružové" žemle (pozri tip šéfkuchára) alebo použite akékoľvek iné žemle
2 lyžice repnej nátierky (pozri Tip šéfkuchára) alebo použite hotový humus z červenej repy
soľ
korenie
2 lyžice kečupu
pár vetvičiek estragónu
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Cibuľu nakrájame na krúžky a reďkovky na tenké plátky. Oboje namarinujeme v limetkovej šťave.

Fenikel a jablko nakrájame na tenko alebo nastrúhame. Premiešame s lyžicou majonézy a dochutíme soľou a korením.
Estragónová majonéza: zostávajúcu majonézu zmiešame s nadrobno nakrájaným estragónom.

Polovicu žemle opečieme na (grilovacej) panvici a štedro potrieme repnou nátierkou. Navrstvíme šalát z repy a estragónovú majonézu.

Garden Gourmet Sensational burger pripravíme na panvici podľa pokynov na obale.

Na pripravené žemle položíme hamburgery, fenyklovú vňať, červenú cibuľu, reďkovky a rukolu. Potrieme lyžicou kečupu a estragónovou majonézou. Zakryjeme vrchnou časťou opečenej žemle.

Tipy šéfkuchára! Ružové žemle (7ks): 1 balenie zmesi na biely chlieb s droždím (450 g), 10 g repného prášku, 25 g masla, 300 ml vlažnej vody, 1 vajce, sezamové semienka/mak. Predhrejeme rúru na 200 ° C. Vmiešame prášok z červenej repy do chlebovej zmesi a pridáme vodu a maslo. Premiesime a necháme kysnúť podľa pokynov na obale. Cesto rozdelíme na 7 rovnakých kusov, ktoré vytvarujeme do guličiek a umiestnime na plech. Potrieme vodou alebo ľahko rozšľahaným vajcom a posypeme sezamovými semienkami alebo makom. Necháme je opäť nakysnúť na dvojnásobný objem a pečieme cca 15 až 20 minút. Nátierka z červenej repy: 2 ks varenej repy spolu so 100 g cíceru a trochou olivového oleja rozmixujeme na krémovú nátierku a dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.

Nutritional Information
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
457.67 Kilocalories
sacharidy
47.19 Grams
proteín
19.21 Grams
tuky
18.35 Grams
The recipe is made with