Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Frikadellen Sandwich with Sauerkraut salad

Sendvič s fašírkou a kyslou kapustou

Serving 2 porciách
Trvanie 15 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balíček Vegánske fašírky
2 žemle alebo bagety (talianska ciabatta)
150 g čerstvej (nevarenej) kyslej kapusty
2 paradajky
4 listy rímskeho šalátu
1 malý zväzok žeruchy
1 lyžica vegánskej majonézy
1 lyžica oleja (na vyprážanie)
Čierne korenie
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Sendvič s fašírkou a kyslou kapustou

Hľadáte rýchly, ale sýty obed? Potom je tento skvelý recept na sendvič práve pre vás! Je pripravený z Garden Gourmet Vegánskych fašírok a kyslej kapusty – rastlinnej, šťavnatej a osviežujúcej v každom súste.

Príprava

1. Pečivo opečte a pripravte si kyslú kapustu a paradajky

Vybrané pečivo rozrežte pozdĺžne na polovicu a povrch krátko opečte na rozpálenej panvici. Kyslú kapustu opláchneme a necháme odkvapkať. Paradajky nakrájame na plátky.

2. Pripravte si fašírky

Garden Gourmet Vegánske fašírky do zlatista opečte na panvice podľa na obale.

3. Zostavte si sendvič a vychutnajte si ho!

Potrite žemľu alebo bagetu majonézou, na ňu dajte listy šalátu a poriadnu porciu kyslej kapusty. Pridajte plátky paradajok, fašírky a dozdobte žeruchou. Všetko nakoniec priklopte vrchnou polovicou ciabatty. Prajeme vám dobrú chuť!

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
24 gramov
energie
398.5 kilokalórií
tuky
25.8 gramov
proteín
16.3 gramov
The recipe is made with