Vybrané pečivo rozrežte pozdĺžne na polovicu a povrch krátko opečte na rozpálenej panvici. Kyslú kapustu opláchneme a necháme odkvapkať. Paradajky nakrájame na plátky.
Ingrediencie
1 balíček Vegánske fašírky
2 žemle alebo bagety (talianska ciabatta)
150 g čerstvej (nevarenej) kyslej kapusty
2 paradajky
4 listy rímskeho šalátu
1 malý zväzok žeruchy
1 lyžica vegánskej majonézy
1 lyžica oleja (na vyprážanie)
Čierne korenie
Sendvič s fašírkou a kyslou kapustou
Hľadáte rýchly, ale sýty obed? Potom je tento skvelý recept na sendvič práve pre vás! Je pripravený z Garden Gourmet Vegánskych fašírok a kyslej kapusty – rastlinnej, šťavnatej a osviežujúcej v každom súste.
Príprava
1. Pečivo opečte a pripravte si kyslú kapustu a paradajky
2. Pripravte si fašírky
Garden Gourmet Vegánske fašírky do zlatista opečte na panvice podľa na obale.
3. Zostavte si sendvič a vychutnajte si ho!
Potrite žemľu alebo bagetu majonézou, na ňu dajte listy šalátu a poriadnu porciu kyslej kapusty. Pridajte plátky paradajok, fašírky a dozdobte žeruchou. Všetko nakoniec priklopte vrchnou polovicou ciabatty. Prajeme vám dobrú chuť!
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
24 gramov
energie
398.5 kilokalórií
tuky
25.8 gramov
proteín
16.3 gramov