Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nezabudnuteľná veggie grilovačka

What's new

Dlhé letné teplé večery sú ako stvorené na posedenia s rodinou a priateľmi a rozhovory pri západe slnka. Keď sa ešte k tomu pridá skvelé jedlo a hudba, ideálne zakončenie dňa je na svete!  Pozrite si náš jednoduchý recept na nezabudnuteľný večer, ktorý by mal ovládať každý milovník grilovačiek. Ingrediencie môžete obmieňať, základom je však Garden Gourmet Sensational burger a Garden Gourmet Sensational klobáska. Letná grilovačka čaká len na vás!

 

Ingrediencie pred varením:

  • 1 hromada Garden Gourmet Sensational burgrov
  • 1 hromada Garden Gourmet Sensational klobások
  • 1 hromada Garden Gourmet Zeleninových guličiek
  • 1 ks gril
  • 1 ks dvor/terasa 
  • partia kamarátov
  • 1 ks dobrá nálada
  • 1 ks skvelý playlist
  • zelenina, ovocie a prílohy podľa vašej chuti

 

Postup:

Pripravíme si ingrediencie

Najprv si pripravte ingrediencie na jednom vopred stanovenom mieste, nech máte pred grilovaním vo všetkom poriadok – dajte pozor hlavne na kamarátov, nech sa dostavia načas a ich nálada je čerstvá a chuť na grilovačku plná.

Odporúčame si dopredu určiť, čo chcete z pripravených ingrediencií pripravovať. Za nás sú jasnou voľbou grilované veggie špízy so zeleninovými guličkami, portobello caprese burgre a krok vedľa nespravíte ani so šalátom – vyskúšať môžete napríklad brokolicový šalát s Veggie guličkami.

Spojazdníme gril

Najschopnejšiemu členovi partie delegujeme prevádzku grilu, v tejto funkcii sa však skrýva veľká zodpovednosť – musí to byť niekto dôveryhodný, inak všetky Sensational burgre a Sensational klobásky zmiznú z grilu bez stopy – a to predsa nechceme.

Spoločne s grilom odporúčame zapnúť aj nejakú pohodovú hudbu pre tú pravú letnú uvoľnenú atmosféru. Nezabudnite si pripraviť zázemie a skorigujte zasadací poriadok!

Grilujeme do zlatista

Sensational burger a Sensational klobásku môžete hodiť rovno na rošt a grilujte podľa svojej preferencie, odporúčame aspoň tak 12 minút, po 4 minútach otáčajte. Ak robíte portobello variant burgrov, hoďte na chvíľku na gril aj tie.

Všetko nakoniec pomiešame

Tak a už máme grilovačku takmer hotovú. Nezabudnite pred koncom všetko dôkladne pomiešať – dobrú hudbu so šťavnatými Garden Gourmet dobrotami, skvelou náladou a kamarátmi. 

Môžete napríklad usporiadať súťaž, kto pripraví na grile najoriginálnejšiu veggie dobrotu. Bude to šalát s grilovanými zeleninovými guličkami? Dvojitý sensational burger? Alebo napríklad BBQ pizza? Fantázii sa medze nekladú a u nás na webe zaručene nájdete dokonalé recepty na grilovačku, takmer nevyčerpateľné množstvo rastlinných receptov na grilovanie, ktorými sa môžete inšpirovať.

 

Dobrú chuť, grilmajstri!

Veríme, že sa vám recept podarí na jednotku a všetky vaše veggie letné grilovačky budú nezabudnuteľné. Nezabudnite sa pochváliť a zdieľať s nami svoje fotky zo zelených BBQ stretnutí a označovať nás na našom instagramovom profile @gardengourmetsk! Radi sa necháme inšpirovať vašimi jedinečnými veggie receptami z grilovačiek.

Vyskúšajte dobroty, ktoré sú tak dobré, že zmiznú z grilu bez stopy