Ryžu uvarte podľa návodu na obale a kapustu nakrájajte na tenké rezančeky.
Ingrediencie
1 balenie Garden Gourmet Veggie rezeň
200 g hladkej bielej ryže (alebo japonskej sushi ryže)
1/4 bielej kapusty
1 malá chilli paprička
2 jarné cibuľky
1 malý strúčik prelisovaného cesnaku
1/2 lyžičky strúhaného zázvoru
1 lyžica ryžového octu
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžička worcestrovej omáčky
5 lyžíc kečupu
1 lyžica hnedého cukru
1 vetvička koriandra
čierne a biele sezamové semienka
Rezeň Tonkatsu
Uvarte si autentické japonské jedlo. Dozlatista opečený vegánsky rezeň na horúcej bielej ryži a sladkokyslá omáčka sú tou najlepšou kombináciou, ktorú musíte vyskúšať!
Príprava
1. Uvarte ryžu a nakrájajte kapustu
2. Pripravte omáčku a nakrájajte zeleninu
Jarnú cibuľku a chilli papričku nakrájajte na tenké kolieska. Sladkokyslú omáčku pripravíte zmiešaním cesnaku, zázvoru, ryžového octu, cukru, sójovej a worcestrovej omáčky s kečupom.
3. Osmažte rezne
Osmažte Garden Gourmet Vegánske rezne dozlatista a dochrumkava podľa návodu na obale.
4. Ozdobte taniere a nakrájajte rezne
Keď sú rezne takmer hotové, rozdeľte ryžu na dva taniere, dajte navrch na tenké plátky nakrájanú kapustu, ktorú môžete ešte trochu pokvapkať ryžovým octom. Rezne nakrájajte na rezančeky a rozložte ich na kapustu. Omáčku podávajte zvlášť.
5. Dolaďte a podávajte!
Jedlo posypte jarnou cibuľkou, nakrájanou chilli papričkou, koriandrom a sezamovými semienkami.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
96.6 gramov
energie
647.7 kilokalórií
tuky
14.6 gramov
proteín
26.3 gramov