Tonkatsu-style Sensational Schnitzel with rice

Rezeň Tonkatsu

Serving 2 porciách
Trvanie 20 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie rezeň
200 g hladkej bielej ryže (alebo japonskej sushi ryže)
1/4 bielej kapusty
1 malá chilli paprička
2 jarné cibuľky
1 malý strúčik prelisovaného cesnaku
1/2 lyžičky strúhaného zázvoru
1 lyžica ryžového octu
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžička worcestrovej omáčky
5 lyžíc kečupu
1 lyžica hnedého cukru
1 vetvička koriandra
čierne a biele sezamové semienka
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Rezeň Tonkatsu

Uvarte si autentické japonské jedlo. Dozlatista opečený vegánsky rezeň na horúcej bielej ryži a sladkokyslá omáčka sú tou najlepšou kombináciou, ktorú musíte vyskúšať!

Príprava

1. Uvarte ryžu a nakrájajte kapustu

Ryžu uvarte podľa návodu na obale a kapustu nakrájajte na tenké rezančeky.

2. Pripravte omáčku a nakrájajte zeleninu

Jarnú cibuľku a chilli papričku nakrájajte na tenké kolieska. Sladkokyslú omáčku pripravíte zmiešaním cesnaku, zázvoru, ryžového octu, cukru, sójovej a worcestrovej omáčky s kečupom.

3. Osmažte rezne

Osmažte Garden Gourmet Vegánske rezne dozlatista a dochrumkava podľa návodu na obale.

4. Ozdobte taniere a nakrájajte rezne

Keď sú rezne takmer hotové, rozdeľte ryžu na dva taniere, dajte navrch na tenké plátky nakrájanú kapustu, ktorú môžete ešte trochu pokvapkať ryžovým octom. Rezne nakrájajte na rezančeky a rozložte ich na kapustu. Omáčku podávajte zvlášť.

5. Dolaďte a podávajte!

Jedlo posypte jarnou cibuľkou, nakrájanou chilli papričkou, koriandrom a sezamovými semienkami.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
96.6 gramov
energie
647.7 kilokalórií
tuky
14.6 gramov
proteín
26.3 gramov