Baby zemiaky varíme v šupke domäkka, zlejeme a rozpolíme. Na panvici rozpálime olej a uvarené zemiaky osmažíme do zlatohneda. V poslednej minúte pridáme na plátky nakrájaný cesnak a krátko všetko spolu orestujeme.
4 servings
Serving
20 MIN
Trvanie
jednoduchý
Náročnosť
Ingrediencie
1 balenie Garden Gourmet Veggie rezeň
500g baby zemiakov
150g valeriánky poľnej
400 g cherry paradajok
1 avokádo
šťava z 1 citróna
2 jarné cibuľky
1 strúčik cesnaku
2 lyžice extra panenského olivového oleja
2 lyžice majonézy
1 lyžička horčice
Voliteľné: 1 lyžička medu
Príprava
Veggie rezeň Garden Gourmet pripravíme podľa inštrukcií uvedených na obale.
Valeriánku opláchneme a osušíme. Paradajky nakrájame na štvrťky, jarnú cibuľku na kolieska a polovicu avokáda rozkrájame na kocky.
Príprava dresingu: Druhú polovicu avokáda zmiešame so šťavou z polovice citróna, dvoma lyžicami olivového oleja, dvoma lyžicami majonézy, jednou lyžičkou horčice, dochutíme medom (nepovinné) a celú zmes rozmixujeme.
Šalát, paradajky a avokádo rozdelíme na štyri taniere, ozdobíme jarnou cibuľkou a pokvapkáme dresingom. Druhú polovicu citróna rozkrájame na kúsky a podávame k rezňu a opečeným zemiakom.