Rezance na ramen uvarte podľa návodu na obale. Huby shiitake, reďkovky a mrkvu nakrájajte na plátky a bimi brokolicu pozdĺžne rozpoľte. Mrkvu varte 4 minúty dochrumkava a brokolicu bimi a huby shiitake blanšírujte asi 2 minúty.
Ingrediencie
Japonská miso ramen polievka
Príprava
Vývar priveďte do varu. Marinované kúsky Garden Gourmet veggie rezančekov orestujte domäkka podľa pokynov na obale.
Rozdeľte rezance na ramen, čerstvé listy špenátu, mrkvu, brokolicu bimi, sóju, huby shiitake a marinované kúsky do veľkých polievkových mís.
Pomocou naberačky zalejte všetko horúcim vývarom a ozdobte reďkovkami, sezamovými semienkami a shiso žeruchou. Aby ste mali zážitok z polievky naozaj autentický, servírujte ju s čínskymi paličkami a vodu z polievky upíjajte.
Tiež vyskúšajte pikantný chilli „chrumkavý“ olej, potrebujete: 150 ml olivového oleja, 1 veľkú čerstvú chilli papričku, 1 šalotku, 1 strúčik cesnaku, 1 polievkovú lyžicu sušených chilli vločiek, 1 lyžičku strúhaného čerstvého zázvoru.
Postup: Šalotku, cesnak a čerstvé korenie nakrájajte nadrobno a orestujte ich domäkka bez toho, aby zhnedli, na troche oleja. Potom pridajte zvyšok oleja, zázvoru a nechajte vychladnúť.