Filet Pieces mexická tortilla

Mexická tortilla s Veggie rezančekmi

4 porciách
15 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky
125 g červených fazúľ
125 g kukurice
1 avokádo
2 ks červenej papriky
2 paradajky
4 mrkvové tortilly (alebo inej zeleninovej tortilly)
100 ml kyslej smotany
1 lyžica cajunského korenia
1 polievková čerstvého koriandra
3 lyžice slnečnicového oleja
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Mexická tortilla s Veggie rezančekmi

Príprava

1. Krok číslo 1

Garden Gourmet Veggie rezančeky namarinujeme v zmesi kajenského korenia a oleja.

2. Krok číslo 2

Rozohrejeme panvicu a rezančeky opražíme podľa inštrukcií uvedených na obale.

3. Krok číslo 3

Fazuľe a kukuricu zlejeme. Zeleninu umyjeme, nakrájame na malé kocky a zmiešame s kukuricou.

4. Krok číslo 4

Tortilly ohrejeme podľa inštrukcií uvedených na obale.

5. Krok číslo 5

Fazuľe pridáme k opečeným Veggie rezančekom a krátko ich prehrejeme.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
45.1 gramov
energie
544.3 kilokalórií
tuky
33.1 gramov
proteín
19.6 gramov