Filet Pieces mexická tortilla

Mexická tortilla s Veggie rezančekmi

4 porciách
15 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 balenie Garden Gourmet Veggie Rezančeky
125 g červených fazúľ
125 g kukurice
1 avokádo
2 ks červenej papriky
2 paradajky
4 mrkvové tortilly (alebo inej zeleninovej tortilly)
100 ml kyslej smotany
1 lyžica cajunského korenia
1 polievková čerstvého koriandra
3 lyžice slnečnicového oleja
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Garden Gourmet Veggie rezančeky namarinujeme v zmesi kajenského korenia a oleja.

Rozohrejeme panvicu a rezančeky opražíme podľa inštrukcií uvedených na obale.

Fazuľe a kukuricu zlejeme. Zeleninu umyjeme, nakrájame na malé kocky a zmiešame s kukuricou.

Tortilly ohrejeme podľa inštrukcií uvedených na obale.

Fazuľe pridáme k opečeným Veggie rezančekom a krátko ich prehrejeme.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
544.3 kilokalórií
proteín
19.6 gramov
sacharidy
45.1 gramov
tuky
33.1 gramov