Garden Gourmet Veggie rezančeky namarinujeme v zmesi kajenského korenia a oleja. Nemusíte ich nechávať v marináde dlho, stačí im len pár minutiek.
Ingrediencie
Mexická tortilla s Veggie rezančekmi
Príprava
Rozohrejeme panvicu a rezančeky opražíme podľa inštrukcií uvedených na obale.
Fazuľu a kukuricu zlejeme. Zeleninu umyjeme, nakrájame na malé kocky a zmiešame s kukuricou. Ak chcete, aby si každý z vašich hostí vyrobil vlastnú tortillu presne podľa svojich chutí, nechajte jednotlivé druhy zeleniny v malých miskách a nemiešajte ich dohromady.
Tortilly zohrejeme podľa inštrukcií uvedených na obale. Väčšinou im bude stačiť pár desiatok sekúnd na panvici.
Fazuľe pridáme k opečeným Veggie rezančekom a krátko ich prehrejeme.
Teraz nastáva tá zábavná časť – plnenie a balenie tortíl! Polovicu tortilly pokryte pripravenou zeleninou, Veggie rezančekmi, fazuľou a zeleninovým šalátom.
Dozdobre trochou crème fraîche a nahrubo nakrájaným koriandrom. Môžete použiť aj kyslú smotanu a iné obľúbené bylinky.
Nakoniec tortillu dvakrát preložte. Ak chcete, môžete tortilly zabaliť do tvaru klasického burrita. V tom prípade zmes dobre vycentrujte, zohnite okraje tortilly z oboch strán do stredu a zvyšok tortilly pevne zrolujte.