Filety v mexickém štýlu Fajitas

Veggie rezančeky v mexickom štýle Fajitas

4 porciách
25 MIN
prechodný

Ingrediencie

2 balenia Garden Gourmet Veggie Rezančeky
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 malé avokádo
200 g kukurice z konzervy
1 cibuľa
200 g listov ľadového šalátu
100 g čerstvej paradajkovej salsy
25 g čerstvého koriandra
2 lyžice limetkovej šťavy
1 lyžica olivového oleja
čerstvo mleté čierne korenie
1 balenie tortillových placiek
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Rúru predhrejeme na 180°C (160°C pre teplovzdušné rúry). Tortilly rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a ohrejeme v rúre 5-8 minút.

Na veľkej nepriľnavé panvici rozohrejeme olej. Nakrájané papriky a cibuľu opekáme, kým nezačnú karamelizovať, odložíme na tanier.

Garden Gourmet veggie rezančeky opečieme na rozpálenom oleji dozlatista. Skaramelizovanú zeleninu vrátime na panvicu, pridáme soľ a korenie a opekáme ďalšiu minútu.

Pripravíme rýchlu kukuričnú salsu - zmiešame kukuricu s cibuľou nakrájanou na kocky, avokádom a limetkovou šťavou. Posypeme lístkami koriandra a dochutíme korením.

Všetko naložíme do misiek alebo položíme na ohriate tortily. Dobrú chuť!

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
657.5 kilokalórií
proteín
31.5 gramov
sacharidy
81.1 gramov
tuky
22.6 gramov