Šalát s veggie rezančekmi, cícerom a granátovým jablkom

4 servings Serving
15 MIN Trvanie
jednoduchý Náročnosť

Ingrediencie

2 balenia Garden Gourmet Veggie Rezančeky
100 g kešu orieškov (alebo 50g kešu a 50g pekanových orieškov)
1 zrelé mango
1 zrelé avokádo
150 g špenátových listov
300 g ananásu
200 g cíceru (v plechovke)
100 g granátového jablka
30 ml citrónovej šťavy
3 lyžice rastlinného oleja
2 lyžice tekutého medu
čerstvo mleté čierne korenie
Voliteľné: 1 polievková lyžica konopných semienok
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

Kešu orechy orestujeme na suchej panvici a odstavíme. Na rovnakej panvici rozpálime olej a pripravíme Veggie rezančeky podľa pokynov na obale.

Medzitým pripravíme šalát. Vložíme špenátové listy do misky. Ovocie a avokádo očistíme, nakrájame na kocky a premiešame so šalátom (zopár kúskov si necháme bokom na ozdobu ).

Dresing pripravíme vyšľahaním z citrónovej šťavy a medu. Dochutíme soľou a korením. Premiešame so šalátom, ktorý potom rozdelíme do tanierov.

Na takto pripravený šalát rozdelíme orechy, cícer a Veggie rezančeky. Ozdobíme granátovým jablkom (konopnými semienkami) a ďalšími kúskami ovocia, ktoré sme si predtým odložili.

Nutritional Information
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
energie
747.67 Kilocalories
sacharidy
63.9 Grams
proteín
29.99 Grams
tuky
44.8 Grams
The recipe is made with