Vegánsky cestovinový šalát Vuna

Vegánsky cestovinový šalát s tuniakem

3 porciách
15 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

200 g celozrnných alebo špaldových cestovín penne
1 malá červená cibuľa
1/2 uhorky
125 g cherry paradajok
1 malá plechovka kukurice (140 g odkvapkanej váhy)
1 bio citrón
soľ a korenie
Garden Gourmet Vegánsky tuniak
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

1.

Cestoviny uvarte podľa návodu na obale vo veľkom množstve vody s trochou soli „al dente“. Sceďte a prepláchnite studenou vodou.

2.

Medzitým si nakrájame nadrobno cibuľu, uhorku nakrájame pozdĺžne na šesť a potom na kúsky a paradajky na štvrťky. Nechajte kukuricu odkvapkať

3.

Potom pridajte cestoviny, zeleninu a Garden Gourmet Vuniaka. Šalát ochutíme citrónovou šťavou, jemne nastrúhanou (čisto vydrhnutou) citrónovou kôrou, soľou a korením.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
92.3 gramov
energie
608.8 kilokalórií
tuky
16.2 gramov
proteín
28.1 gramov