Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sensationelle VUNA_HANDS

Vegánsky bagel s tuniakem | Záhradný gurmán

Serving 4 porciách
Trvanie 15 MIN
Náročnosť jednoduchý

Ingrediencie

1 malé červené jablko
1 zrelé avokádo
1 hlávka zeleného kučeravého šalátu (lolo bionda)
1 balenie lucerny (40g)
1 lyžica malých kaparov
½ malé červené cibuľa
4 čerstvo upečené vegánske bagely (prírodné, celozrnné alebo so semienkami)
2 lyžice extra panenského olivového oleja
citrónová šťava
mleté čierne korenie
Garden Gourmet Vegánsky tuniak
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Vegánsky bagel s tuniakem | Záhradný gurmán

Vyskúšajte tento úžasný bagel plnený zeleninou a doplnený novým Garden Gourmet Vuniakem, ktorý je plne rastlinný (vegánsky)! Jednoducho vynikajúce!

Príprava

1. Nakrájajte zeleninu a jablká

Jablko so šupkou umyjeme a nakrájame na kocky. Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku, opäť rozkrojíme polovičky, dužinu olúpeme, nakrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakrájajte cibuľu.

2. Smíchajte zeleninu s vunou

Zmiešajte cibuľu, kapary, jablko a avokádo dohromady a spojte sa senzačným vuniakem.

3. Dochuťte šalát

Dochuťte citrónovou šťavou, olivovým olejom a korením.

4. Zostavte si svoj bagel!

Bagely pozdĺžne rozpolíme a poukladáme hlávkovým šalátom. Navrch rozdeľte šalát s Garden Gourmet vegánským tuniakem, navrch rozdeľte lucernu a položte na ňu bageltop.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
58.9 gramov
energie
511.4 kilokalórií
tuky
21.7 gramov
proteín
22.5 gramov