Sensationelle VUNA_HANDS

Vegánsky bagel s tuniakem | Záhradný gurmán

4 porciách
15 MIN
jednoduchý

Ingrediencie

1 malé červené jablko
1 zrelé avokádo
1 hlávka zeleného kučeravého šalátu (lolo bionda)
1 balenie lucerny (40g)
1 lyžica malých kaparov
½ malé červené cibuľa
4 čerstvo upečené vegánske bagely (prírodné, celozrnné alebo so semienkami)
2 lyžice extra panenského olivového oleja
citrónová šťava
mleté čierne korenie
Garden Gourmet Vegánsky tuniak
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Príprava

1. 1.

Jablko so šupkou umyjeme a nakrájame na kocky. Avokádo rozpolíme, vyberieme kôstku, opäť rozkrojíme polovičky, dužinu olúpeme, nakrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nakrájajte cibuľu.

2. 2.

Zmiešajte cibuľu, kapary, jablko a avokádo dohromady a spojte sa senzačným vuniakem.

3. 3.

Dochuťte citrónovou šťavou, olivovým olejom a korením.

4. 4.

Bagely pozdĺžne rozpolíme a poukladáme hlávkovým šalátom. Navrch rozdeľte šalát s Garden Gourmet vegánským tuniakem, navrch rozdeľte lucernu a položte na ňu bageltop.

Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
58.9 gramov
energie
511.4 kilokalórií
tuky
21.7 gramov
proteín
22.5 gramov