Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zelerové rizoto so špenátovo syrovým rezňom

Serving 4 porciách
Trvanie 35 MIN
Náročnosť prechodný

Ingrediencie

2 balenia Vegetariánsky špenátovo-syrový REZEŇ 180g
400 g zeleru
100 g rukolového šalátu
1 veľká cibuľa
20 cherry paradajok
300 g ryže arborio
2 lyžice čerstvých talianskych byliniek, nasekaných
2 strúčiky cesnaku
90 g parmezánu, strúhaného
800 ml zeleninového vývaru
skopírovať ingrediencie
ingrediencie skopírované!

Zelerové rizoto so špenátovo syrovým rezňom

Dodajte svojmu obvyklému receptu na rizoto šmrnc s týmto vegetariánskym zelerovým rizotom vyrobeným z nášho Garden Gourmet špenátovo syrového rezňa. Pripravené za 30 minút!

Príprava

1. Pripravte základnú omáčku

Na panvici rozohrejte trochu oleja a na strednom ohni opekajte cibuľu, cesnak a ryžu, kým cibuľa ľahko nezhnedne. Do zmesi pridajte biele víno.

2. Orestujeme a premiešame ryžu

Medzitým zeler umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Pridajte k ryži spolu s čerstvými bylinkami a počkajte, až víno úplne absorbuje vlhkosť. Pridajte kocky paradajok a po troškách vývar - pred pridaním zvyšku vývaru počkajte, kým sa predchádzajúci vývar nevstrebe.

3. Pripravte špenátovo-syrový rezeň

Medzitým si pripravte Garden Gourmet Špenátovo syrový rezeň podľa návodu na obale. Ryžu uvarte al dente a do rizota vmiešajte polovicu parmezánu.

4. Ozdobte, podávajte a užívajte si!

Rizoto podávajte so špenátovo-syrovým rezňom a ozdobte zvyšným parmezánom a čerstvo mletým čiernym korením.

Nutričné informácie

REFERENČNÉ HODNOTY

Per Serving

sacharidy
91.9 gramov
energie
655.4 kilokalórií
tuky
18 gramov
proteín
27.8 gramov