Na panvici rozohrejte trochu oleja a na strednom ohni opekajte cibuľu, cesnak a ryžu, kým cibuľa ľahko nezhnedne. Do zmesi pridajte biele víno.
Ingrediencie
2 balenia Vegetariánsky špenátovo-syrový REZEŇ 180g
400 g zeleru
100 g rukolového šalátu
1 veľká cibuľa
20 cherry paradajok
300 g ryže arborio
2 lyžice čerstvých talianskych byliniek, nasekaných
2 strúčiky cesnaku
90 g parmezánu, strúhaného
800 ml zeleninového vývaru
Zelerové rizoto so špenátovo syrovým rezňom
Dodajte svojmu obvyklému receptu na rizoto šmrnc s týmto vegetariánskym zelerovým rizotom vyrobeným z nášho Garden Gourmet špenátovo syrového rezňa. Pripravené za 30 minút!
Príprava
1. Pripravte základnú omáčku
2. Orestujeme a premiešame ryžu
Medzitým zeler umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Pridajte k ryži spolu s čerstvými bylinkami a počkajte, až víno úplne absorbuje vlhkosť. Pridajte kocky paradajok a po troškách vývar - pred pridaním zvyšku vývaru počkajte, kým sa predchádzajúci vývar nevstrebe.
3. Pripravte špenátovo-syrový rezeň
Medzitým si pripravte Garden Gourmet Špenátovo syrový rezeň podľa návodu na obale. Ryžu uvarte al dente a do rizota vmiešajte polovicu parmezánu.
4. Ozdobte, podávajte a užívajte si!
Rizoto podávajte so špenátovo-syrovým rezňom a ozdobte zvyšným parmezánom a čerstvo mletým čiernym korením.
Nutričné informácie
REFERENČNÉ HODNOTY
Per Serving
sacharidy
91.9 gramov
energie
655.4 kilokalórií
tuky
18 gramov
proteín
27.8 gramov